Tarih: 04 Temmuz 2019

Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen Klinik Endodontide Teknolojik Enstrümanlar ve Başarıya Götüren Tedavi Pratikleri Zirvesi 24 Temmuz Çarşamba günü Taksim Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bülent Katipoğlu’nun açılış konuşmasını gerçekleştireceği zirvenin konu başlıkları arasında;

• Endodontik Tedavide Mekanik Komplikasyonlar
  • Muayenehane Pratiğinde İrrigasyon ve Dezenfeksiyon
  • Nikel Titanyum (NITI) Sistemler Karmaşası
  • Endodonti Hikâyeleri
  • Endodontik Tedavide Başarıya Giden Yol yer alıyor.

Taksim Yerleşkesi Adem Çelik Amfisinde, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilecek zirveye katılım ücretsiz kayıt ise zorunlu olacak. Katılım sertifikasının da verileceği zirveye kayıt yaptırmak için 444 1997 / 6102’yi arayabilirsiniz.

Zirveye dair ayrıntılı bilgi için aşağıda yer alan etkinlik afişini inceleyebilirsiniz.