Covid-19
Tarih: 29 Aralık 2020

Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı: Beslenme ve Diyetetik

Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı 

29 Aralık 2020 Salı/ 20:00-22.00
Toplu Çalışılan, Yaşanan Yerlerde ve Yemekhanelerde Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar
Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci - Arş. Gör. Kübra Şahin
5 Ocak 2021 Salı/ 20.00-22.00
Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar
Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakçı
7 Ocak 2021 Perşembe/ 20.00-22.00
Doğal Afet Sonrası(deprem, sel gibi) Beslenme
Öğr. Gör. İrem Dürçek
12 Ocak 2021 Salı/ 20.00-22.00
Fiziksel İzolasyon ve Karantina Döneminde Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akman
14 Ocak 2021 Perşembe/ 20.00-22.00
Okullarda Eğitimin Kademeli Başlamasıyla Okul Kantinlerinde ve Yemekhanelerde Alınacak
Arş. Gör. Eda Balcı
Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi