Beykent Üniversitesi’ne Hoş Geldiniz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Beykent Üniversitesi’ne Hoş Geldiniz.

Sahip olduğunuz bilgi ve becerilerinize yenilerini ekleyerek, kariyerinizi ve geleceğinizi şekillendireceğiniz öğrenim hayatınız boyunca; Üniversitemizin güçlü ve alanında uzman akademik kadrosu, teknolojik altyapısı, sosyal ve kültürel zenginliği ile uluslararası eğitim imkanlarından en üst seviyede yararlanmanızı diliyoruz.

Prof. Dr. M. Emin KARAHAN

KAYIT İŞLEMLERİ

2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı öğrenci kayıt işlemleri, 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında  Ayazağa-Maslak ve Büyükçekmece Yerleşkelerimizde gerçekleştirilecektir. İlgili tarihten önce kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizi sonuçlar açıklandıktan sonra yerleşkelerimize bekliyoruz.

Ayazağa - Maslak  Yerleşkesinde gerçekleşecek kayıtlarımız;

• Güzel Sanatlar Fakültesi

• Hukuk Fakültesi

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

• İletişim Fakültesi

• Mühendislik - Mimarlık Fakültesi

Büyükçekmece Yerleşkesinde gerçekleşecek kayıtlarımız;

• Diş Hekimliği Fakültesi

• Fen - Edebiyat Fakültesi

• Meslek Yüksekokulu

• Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

• Tıp Fakültesi

Web Ön Kayıt Bilgi Formu: Kayıt işlemi için yerleşkelerimize gelmeden önce https://obs.beykent.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx adresinde yer alan web ön kayıt bilgi formunun eksiksiz doldurulması ve kayıt sırasında imzalı çıktısının teslim edilmesi gerekmektedir.

• Üniversitemizi kazanan ancak ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan öğrencilerin 1-5 Ekim tarihleri arasında geçici kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Mezun olduktan sonra belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci El Kitapçığı için tıklayınız.

Yabancı Dil Hazırlık Seviye Tespit ve Yeterlilik Sınavı 1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında Büyükçekmece Yerleşkesinde yapılacaktır. İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında %50 indirim imkanı bulunmaktadır. Yabancı Dil Hazırlık El Kitabı için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programını kazanan öğrencilerimiz için aranan koşullar için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programını kazanan öğrencilerimiz için aranan koşullar için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programını kazanan öğrencilerimiz için aranan koşullar için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı yetkili sağlık kuruluşları için tıklayınız.