Meslek Yüksekokulu Aday

• YerleşkeBüyükçekmece Yerleşkesi - Yeni Bina
  • Eğitim DiliTürkçe

İş Sağlığı ve Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı, iş yerinde oluşabilecek riskleri en aza indirerek işçilerin iş kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını sağlayabilen, sorumluluk sahibi, gündemdeki olaylara duyarlı ve alanı ile ilgili gelişmeleri takip eden iş sağlığı ve güvenliği teknik personelleri yetiştirir.

Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Programının ikinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği Programı (2. Öğretim) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Kontenjanı 2018 En Küçük Puan 2018 Başarı Sırası
200751856 İş Sağlığı ve Güvenliği Burslu TYT 5 276,08198 584.400
200753182 İş Sağlığı ve Güvenliği %75 İndirimli TYT 45 228,28102 1.151.800