İletişim Fakültesi Aday

• YerleşkeAyazağa - Maslak Yerleşkesi
  • Eğitim DiliTürkçe

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü, yeterli teknik bilgiye sahip, etkili iletişim becerilerini kullanabilen, araştırma ve planlama yapabilen, yeni bilgiler öğrenmeye açık, mesleki sorumluluk duygusu olan ve etkin iletişim diline sahip televizyon habercisi ve programcısı yetiştirir.

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümümüzde okuyan öğrencilere teorik bilginin yanı sıra, uygulamalı dersler verilmektedir.

Bölümün eğitim süresi 4 yıl, eğitim dili ise Türkçedir. Bölümde isteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Ek Kontenjanı 2019 En Küçük Puan
200712079 Televizyon Haberciliği ve Programcılığı %75 İndirimli SÖZ 10 -