İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Aday

• YerleşkeBüyükçekmece Yerleskesi Yeni Bina - Büyükçekmece Yerleskesi
  • Eğitim DiliTürkçe

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünün amacı; turizm piyasasında aktif olarak çalışabilecek, disiplinli, uluslararası kültürel değerlerin farkında, iletişim kurabilme yeteneği gelişmiş, yaratıcı ve üretken turizm işletmecilerini yetiştirmektedir.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünde eğitim süresince ağırlıklı olarak uygulamalı eğitim verilmektedir. Uygulamalı eğitim alan öğrencilerimiz mezun olduklarında turizm sektöründe önemli avantajlar elde etmektedirler.

Bölümün eğitim süresi 4 yıl eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Kontenjanı 2018 En Küçük Puan 2018 Başarı Sırası
200790372 Turizm ve Otel İşletmeciliği Burslu EA 3 251,16756 439.900
200790373 Turizm ve Otel İşletmeciliği %75 İndirimli EA 27 205,13131 729.900