İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Aday

Bankacılık ve Finans (İngilizce)

• Eğitim Süresi1+4 Yıl
  • YerleşkeBüyükçekmece Yerleskesi Yeni Bina - Büyükçekmece Yerleskesi
  • Yabancı Dil Hazırlık YerleşkesiBüyükçekmece Yerleşkesi

Bankacılık ve Finans (İngilizce)

Bankacılık ve Finans Bölümünün amacı, hızla değişen finans piyasalarına uyum sağlayan, ekonomik gelişmeleri araştıran, finansal kavramları özümsemiş, analiz yeteneği gelişmiş, nitelikli mezunlar yetiştirmektir.

Bölümün eğitim süresi 4 yıl eğitim dili ise İngilizcedir. İngilizce Hazırlık Sınıfı zorunludur. Bölümü kazanan öğrenciler, Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavında başarılı olmaları halinde İngilizce Hazırlık Sınıfını atlayarak birinci sınıftan öğrenimlerine başlayabilirler.

Bankacılık ve Finans Bölümünün Türkçe eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Bankacılık ve Finans (Türkçe) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Kontenjanı 2018 En Küçük Puan 2018 Başarı Sırası
200711503 Bankacılık ve Finans (İngilizce) Burslu EA 3 285,93797 241.400
200790369 Bankacılık ve Finans (İngilizce) %75 İndirimli EA 27 215,29695 715.700