Daire Başkanlıkları

Uluslararası Etkinlikler Daire Başkanlığı

Beykent Üniversitesi Uluslararası Etkinlikler Daire Başkanlığı, üniversitemizin bir dünya üniversitesi olma yolundaki vizyonuna ulaşmada kilit görev üstlenmektedir. Öğrencilerimizin eğitimlerinin bir kısmına yurtdışında devam edebilmelerini sağlayan “yurtdışı eğitim” programlarının yürütülmesi, üniversitemizin yurtdışı eğitim ve araştırma alanlarına entegrasyonunun sağlanmasına yönelik ortak programların oluşturulması, yurtdışında bulunan üniversitelerle ikili anlaşmalar yapılması, yurtdışı üniversiteler ile ortaklaşa akademik/eğitsel faaliyetler gerçekleştirmesine imkân sağlayan personel değişimi hareketliliği ve üniversitemizde okuyan yabancı öğrenci sayısının arttırılarak uluslararası bir kampüs ortamının yaratılması da dahil olmak üzere Üniversitemizin uluslararası ilişkilerini koordine etmek amacıyla kurulmuştur.

Uluslararası Etkinlikler Daire Başkanı: Aybala YAVUZARSLAN
Mail: aybalacakir@beykent.edu.tr​